TATUERING GÖTEBORG

Mike har arbetat på Crazy Colour Tattoo sedan 2006,
men har arbetat med tatuering i Göteborg sedan 1997.

Tatuering i Göteborg av Mike

Tatuering I MIKES GALLERI

Gör din tatuering i Göteborg av Mike och få en personlig touch, Mike har arbetat som tatuerare i över 20 år han har stor kunskap inom yrket. Han tycker om att tatuera med mycket färger gärna seriebilder, Men även dödskallar i black and grey. Mike är ingen fine line artist, men han är en old school tatuerare som framför allt tycker om markanta linjer i motiven.

Mike är medlem i SRT.

Du kan även följa Mike på Instagram.

MIKES tatuerings INTRESSE KOM SIG NATURLIGT

Tack vare att Mike växte upp med sin pappa som var tatuerare i Göteborg. Därför så var det en självklarhet för honom att arbeta med tatueringar.

Till en början så fick Mike hjälpa sin pappa med att teckna bilder till kunder. Tribal var just det som var på modet inom tatuering just då och under den här tiden väcktes hans intresse för tatuering.

Samtidigt lärde Mikes pappa honom allt han kunde om sina tatueringsmaskiner eftersom att han skulle förstå kontakten mellan maskinen och huden. Dessutom visade han honom olika stilar och tekniker som han hade lärt sig under åren. Sålunda började Mikes resa till att bli en tatuerare redan i ung ålder.

Tatuering Göteborg

Han tycker om att tatuera dom flesta stilarna men vill inte fastna i något särskilt fack med sin konst, Fastän han nästan tycker om att tatuera nästan allt. Så tycker Mike att det ska vara bilder med mycket färger i. Även att den har markanta linjer i sig så att man ser vad det är direkt. Till exempel uppskattar han även att tatuera dödskallar i Black & Grey, vilket man kan se väldigt tydligt i galleriet.

tecknar upp personliga tatueringar

Mike kan teckna upp ett personligt motiv till dig utifrån dina egna referenser och tankar. Det kan vara ett vänskaps motiv eller kanske något så enkelt som en tatuering med ett namn på den som du bryr dig om. Framför allt kan du dessutom välja en hel arm som berättar sin historia, eller kanske vill du bara ha en bild på din kropp för att den är cool eller fin i gråskala eller färg. Oavsett vad du föredrar, kan Mike skapa ett unikt och personlig tatuering som passar din stil och personlighet. Sammanfattningsvis är Mike en skicklig tatuerare som kan förverkliga dina önskemål och ideer.

Tack till er alla

Dessutom så vill han passa på att tacka alla sina kunder. För det enorma förtroendet att skapa vackra tatueringar som han har skapat genom åren i tattoo studion i Göteborg. Dessutom alla mässor runt om i landet som han arbetat på.

Det är tack vare er som han fortfarande växer inom yrket som tatuerare. Eftersom han tycker det är intressant med alla kunder som har sin unika historia bakom sin tatuering som dom bär. Därför så är det kanske är just det som får honom att fortfarande vilja arbeta på en tatueringsstudio i nuläget och även i framtiden.

Färg

Black and grey

cover up

Old school

ornamental

TEXT

tecknade

Rulla till toppen