Tatueringsstudio

Om tatuertingsstudion

Crazy Colour Tattoo är en tatueringsstudio i Göteborg som är den äldsta tattoo studion på Hisingen. Och nu mer Kanske den tatueringsstudio som legat längst på samma adress i Göteborg.

Vi öppnade tattoo studion år 2000 på den nuvarande adressen, men har tatuerat sedan 1997.

Tatueringsstudio i Göteborg på Hisingen

VI HJÄLPER TILL MED ATT TECKNA TATUERINGAR

Även om vår tatueringsstudio i Göteborg, utan tvekan, har mängder av bilder att välja mellan, vill vi varmt uppmuntra dig att, utan tvekan, ta med dig en egen bild på din idé när du besöker oss. Detta ger oss nämligen en ovärderlig möjlighet att, utan tvekan, skapa en tatuering som är helt och hållet unik och skräddarsydd till dig och dina önskemål.

 

För att vi ska kunna förverkliga din vision på bästa sätt, kan Jonas och Mike, i samråd med dig, behöva teckna om din bild. Detta sker dock först och främst, efter att vi har tagit del av allt referensmaterial du har. Det är därför av yttersta vikt att alla bilder du ger oss är i högsta möjliga bildkvalitet, utan raster och med en skarp bildskärpa.

 

Bilder av god kvalitet gör det nämligen betydligt lättare för oss att skapa en detaljerad och välgjord tatuering. Dessutom bidrar det till att hålla nere kostnaden för din tatuering.

Vi vill verkligen understryka att vi på vår tatueringsstudio i Göteborg, alltid strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga service och pris.

 

 Därför är vi måna om att ha en god kommunikation med våra kunder och att lyssna noga på deras önskemål. Vi ser fram emot att samarbeta med dig, i en kreativ och inspirerande process, för att skapa en tatuering som du kommer att älska i många år framöver.

 

Olika vinster på Tattoo mässor:

1. Jonas / Tattoo Expo 2004 – Best Japanese Gbg.
2. Jonas / Tattoo Expo 2005 – best back Gbg.
3. Jonas / Tattoo Expo 2007 – Best Japanese Värmland.
4. Jonas / Tattoo Expo 2009 – Best of the day friday Gbg.
5. Mike / Tattoo Expo 2009 – Second price Best realistic Gbg.
6. Jonas / Tattoo Expo 2011 – second price small one Gbg.
7. Jonas / Tattoo Expo 2011 – first price Best Japanese Gbg.
8. Jonas / Tattoo Expo2011 – second price Best Japanese Gbg.
9. Jonas / Nordic ink 2014 – second price Best Oriental Fredrikshamn.

 

bästa-tatueringsstudion-Göteborg

Vår tatueringsstudio i Göteborg

Utan tvekan erbjuder vi ett brett urval av bilder att inspireras av. Men du kan också ta med en egen bild som representerar din idé. Dessutom strävar vi alltid efter att förverkliga dina visioner och skapa en unik och personlig tatueringsupplevelse. Genom att uppmuntra kreativitet och individualitet ser vi fram emot att samarbeta med dig för att skapa något alldeles speciellt. Vidare är det av yttersta vikt för oss att du känner dig delaktig i hela processen, från idé till färdig tatuering.

 

Våra tatuerare, Jonas och Mike, kan komma att justera din bild i samråd med dig för att skapa den bästa möjliga tatueringen. Till exempel kan de omarbeta bilden för att passa din kroppsform eller lägga till detaljer som gör den mer personlig. Självklart vill vi att din tatuering ska bli så bra och personlig som möjligt. Därför tar vi gärna emot allt referensmaterial du har, till exempel bilder, skisser eller foton.

 

Det är dock av yttersta vikt att du medför bilder av högsta möjliga kvalitet. Helst bör bilderna vara utan raster och ha skarp bild. Detta bidrar till att minimera kostnaderna för din tatuering. Samtidigt vill vi påpeka att vi alltid strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga service och pris. Därför gör vi om din bild som du har tänkt att använda som referens.

Välkommen till oss! Vi ser fram emot att skapa en vacker och unik tatuering tillsammans med dig.

 

Rulla till toppen