Tatueringspriser
GÖTEBORG

VÅRA TATUERINGSPRISER I GÖTEBORG

VI TAR ALDRIG BETALT FÖR EN KONSULTATION

Vi på Crazy Colour Tattoo kommer aldrig att ta betalt för att besvara dina frågor och ge dig vägledning, som tatuerare anser vi att frågorna gäller ett livslångt beslut och att detta inte har med våra tatueringspriser att göra.   

Under konsultationen tar vi oss tid att:

 • Lyssna på dina idéer och önskemål: Vi vill förstå din vision och vad du vill få ut av din tatuering. Vi diskuterar motiv, storlek, placering, färgval och eventuella detaljer som du vill inkludera. 
 • Ge dig professionella råd och rekommendationer: Vår erfarna tatuerare kan ge dig värdefulla tips, om hur du kan få din tatuering att passa din kropp och hudtyp på bästa sätt. Vi kan också guida dig i valet av tekniker för att uppnå det önskade resultatet.
 • Besvara dina frågor och funderingar: Vi förstår att du kan ha frågor och funderingar kring tatueringsprocessen, till exempel smärta, läkningstid och eftervård. Vi ger dig tydlig och en informativ information om allt du behöver veta för att känna dig trygg och förberedd.

Det vi tar betalt för är när du har bestämt dig för att bli tatuerad av oss

depositionsavgift

Vi kommer att ta ut en depositionsavgift av dig när du bokar en tid, den avgiften kommer vi att dra av på ditt total pris när du tatuerar dig.

Hur mycket betalar man i en depositionsavgift?

 • Om din sittning är mindre än 3 timmar 500 kr
 • Om din sittning tar mer än 3 timmar 1000 kr

Varför betalar du en depositionsavgift?

Precis som du som kund letar efter en seriös tatuerare, så vill även vi ha en seriös kund. På detta vis stärker vi vårt samarbete och vi vet att du kommer på din avtalade tid.

Vad ingår i din depositionsavgift?

 • Att tiden är din.
 • Vissa förberedelser så som stencil arbete mm.

TATUERINGSPRISER GÖTEBORG

 • Vårt minimumpris är 500kr (vanligt vid små enkla arbeten, även om det bara är en prick).
 • Allt som tar mindre än 3 timmar är det ett fast pris på.
 • Allt som tar mer än 3 timmar tar vi 1000kr/tim.
 • Cover up tatueringar tar vi 1000kr/tim.
 • Hel dag 4500 kr gäller kl:12.00-18.00.

OBS!

Våra tatuerare har olika Betalningsmetoder, Jonas och Mike är två separata företagare som enbart delar på lokalen. Men vi har samma tattoo priser.
Jonas: Tar Swish och kontanter
Mike: Tar Kontanter
Det finns en Bankomat 2 minuter ifrån studion.

DEPOSITIONEN SES SOM FÖRVERKAD OM DU EJ KOMMER PÅ DIN AVTALADE TID!

Om du uteblir ifrån ditt besök så kommer vi att debitera dig för just den tiden du ej kom på. Ett exempel om du har bokat 3 timmar så är det 3000 kr som gäller, då vi tar 1000 kr/tim (ELLER ETT FAST PRIS). Men vi drar av depositionsavgiften då vi fakturerar dig för tiden du ej kom på. Depositionsavgiften avser endast förberedelser av din sittning tex. för teckning av din stencil som appliceras på din hud. Läkarintyg samt dödsfall i familj godtages som giltigt skäl. 

OBS!! Vi förbehåller oss rätten att boka om din tid om förhinder tex. Om sjukdom eller annan komplikation uppstår. 

Det är dessutom ditt ansvar att meddela oss om du byter tel.nr. eller andra kontaktuppgifter! Avbokning måste ske 24 timmar innan avtalad tid. 72 Timmar 3 dygn gäller om du ändrar dig angående ditt motiv. Annars gäller inte den här depositionen längre. Då kommer vi att behöva göra nya förberedelser inför din nya tatuering.

Så här når oss vid en eventuell ombokning eller avbokning.

Tel: 0760–247173

För mer information så går det bra att ringa studion, eller så kan du hitta mer information i fliken uppe i menyn FAQ.

Tatueringspriser-Göteborg
Rulla till toppen