TATUERINGAR GÖTEBORG

 Jonas har arbetat med tatueringar sedan 1997,

 men han öppnade Crazy Colour Tattoo år 2000.

Japanska tatueringar i Göteborg, på Crazy Colour Tattoo av en skicklig tatuerare

TATUERINGAR I JONAS GALLERI

 

Vår tatuerare Jonas är prisbelönad för sina tatueringar och har en omfattande erfarenhet inom tatueringskonsten. Har han varit verksam på samma adress som tatuerare i över 20 år. Inte bara det, dessutom är det hans dedikation till yrket som har gjort honom till en respekterad som tatuerare i Göteborg. Här hos honom kan du göra alla möjliga tänkbara stilar på din kropp.

I detta galleriet kan du låta dig inspireras av både ett brett urval av dom tidigare tatueringarna, som skapade av Jonas. För det första kan du se några av hans olika stilar som har utvecklats över tid. Dessutom visar galleriet hur Jonas har anpassat sig till nya trender. Vidare kan du se exempel på hans skicklighet i att skapa detaljerade och unika motiv. Slutligen hoppas vi att detta galleri ger dig idéer till din tatuering.

Oavsett om du söker efter ett traditionellt motiv eller en modernare tatuering som är helt unik, så finns det garanterat något för alla smaker i den breda samlingen när du scrollar ner på sidan.

      Du kan även följa Jonas på instagram

           vinster

1. Jonas / Tattoo Expo 2004 – Best Japanese Gbg.


2. Jonas / Tattoo Expo 2005 – best back Gbg.


3. Jonas / Tattoo Expo 2007 – Best Japanese Värmland.


4. Jonas / Tattoo Expo 2009 – Best of the day friday Gbg.


5. Jonas / Tattoo Expo 2011 – second price small one Gbg.


6. Jonas / Tattoo Expo 2011 – first price Best Japanese Gbg.


7. Jonas / Tattoo Expo2011 – second price Best Japanese Gbg.


8. Jonas / Nordic ink 2014 – second price Best Oriental Fredrikshamn.

Boka en tid hos Jonas idag och förverkliga din dröm tatuering!

tatueringar

GÖR INTE ENBART JAPANSKA TATUERINGAR

Jonas är inte begränsad till att enbart skapa japanska tatueringar, som dock något en del kanske tror. För det första visar hans arbete på en djup förståelse för traditionella tekniker. Dessutom så är han en skicklig  tatuerare i moderna och innovativa stilar. Och ytterligare med konstnärliga kompetenser som sträcker sig över ett brett spektrum.

EN UNIK TATUERING

Oavsett om det handlar om realistiska motiv, abstrakta mönster eller traditionella tatueringar. Då står Jonas redo att skapa en unik och personlig tatuering, dessutom som motsvarar dina önskemål.

För det första tar han hänsyn till dina specifika idéer och preferenser. Vidare ser han till att varje detalj är noggrant planerad och väl utförd. För det första kan han hantera olika stilar, vilket verkligen är imponerande. Vidare gör detta honom till en eftertraktad tatuerare i Göteborg. Dessutom uppskattas han av dom som söker mångsidighet och skicklighet i sitt val av kroppsdekoration.

SVERIGES REGISTRERADE TATUERARE

Jonas är även medlem i SRT Sveriges Registrerade Tatuerare som står för säkerhet och kvalitet inom vår yrkeskår. För det första ser han till att alla hygienstandarder följs noggrant. Dessutom använder han endast de bästa materialen till sitt arbete. Vidare är hans tekniker moderna och beprövade, vilket garanterar både säkerhet och hållbarhet.

Japanaska tatueringar göteborg

Dessutom fick Jonas lära sig hur man sticker in tatueringarna för hand med precision. Vidare innebär det att man gör det här utan någon maskin. Utöver detta så har Shin – Ryu även lärt honom hur han ska tillverka sina egna nålar för de olika teknikerna inom japansk Tebori tatuering. Därför är Jonas är ensam om att utföra dessa klassiska japanska tatueringar i Göteborg.

Shin – Ryu har dessutom lärt Jonas det extremt stora och omfattande regelverket inom det japanska bildspråket. Inte nog med det, så föredrar Jonas att arbeta på fri hand när det kommer till japanska tatueringar. Därför blir din blivande tatuering helt unik och inte en blek kopia av någon annans verk. Genom att välja denna metod strävar han efter att skapa konstverk som inte bara är visuellt imponerande, utan också bär på en personlig och djupare innebörd med sina japanska tatueringar i Göteborg.

Hjälp att teckna tatueringar

Med sin expertis och passion för tatueringar guidar han dig dessutom genom processen. För det första utforskar Jonas dina idéer tillsammans med dig. Vidare tar han dessa viktiga steg för att säkerställa att varje detalj är övervägd omsorgsfullt. Dessutom ger han dig råd och förslag till att förbättra dina idéer. Slutligen ser han till att hela upplevelsen är personlig och tillfredsställande.

Jonas vill dessutom förtydliga att han kan hjälpa dig med att teckna upp ett tatueringsmotiv speciellt till dig. För det första kan han arbeta utifrån dina referenser och tankar. Alternativt så tecknar han efter sina egna idéer. Och därför säkerställer detta att varje design blir unik. Dessutom kan hans kreativa process leda till oväntade och spännande resultat. Vidare får du en tatuering som är skräddarsydd just åt dig. Slutligen visar detta på hans förmåga att tänka utanför boxen och skapa något verkligen speciellt, om du är nyfiken och vill besöka tatueringsstudion, så är du alltid välkommen in till oss. Här kan du se Jonas arbeta och samtidigt titta i studions alla pärmar för att få idéer.

Om du slutligen undrar över din skötsel så kan du klicka på skötselråd uppe i menyn.

Black & grey

Japanska motiv

Färg

Blandat

OLd school

ORNAMENT

REALISTIC

TEXT

KONST

Rulla till toppen