Tatuerare

Här kan du klicka på någon av följande tatuerare

Så kan du se några av Jonas eller Mikes tatueringar som dom har gjort igenom åren.

JONAS GALLERI

Jonas har arbetat som tatuerare sedan 1997. Han öppnade Crazy Colour Tattoo år 2000.

MIKES GALLERI

Mike har arbetat på Crazy Colour Tattoo sedan 2006, men han har tatuerat sedan 1997.
tatuerare i Göteborg

Tillsamans har dom snart 60 års erfarenhet inom yrket

presentkort

PRESENT KORT

 

Hos någon av våra tatuerare 

 Hur länge gäller kortet?

Visst vill du ge bort en unik och personlig present? Eller kanske du själv drömmer om en tatuering men inte är redo att boka en tid just nu? Därför är våra presentkort den perfekta lösningen!

 

Våra presentkort är giltiga i hela 6 månader från inköpstillfället. Samtidigt ger detta dig gott om tid att hitta den perfekta tatueringen.

 

Det är viktigt att notera att du kan boka en tid den sista dagen som kortet går ut. Så att du kan göra bokningen för din tatuering ännu längre fram. Därför anser vi att det är rimligt att man ska hinna planera och förbereda sig för sin efterlängtade tatuering.

 

Dessutom är våra presentkort flexibla och kan användas för att betala hela eller delar av din tatuering. Du kan använda presentkortet hos alla våra tatuerare och för alla typer av tatueringar. Oavsett om du vill ha en liten och enkel tatuering eller en stor och avancerad tatuering, kan du använda ditt presentkort för att förverkliga din dröm.

 

Kort sagt är våra presentkort en perfekt present till dig själv eller till någon du bryr dig om. De ger dig möjlighet att ge bort en unik och personlig upplevelse som kommer att bli ett minne för livet.

 

Obs! Dock säljs kortet endast i butik.

DROP IN TATTOO SPONTANT? 

Dessutom erbjuder vi drop in tattoo i mån av tid, ring gärna innan ditt besök. Våra duktiga tatuerare kan då se om det finns en lucka för dig.

Förbered dig för ditt besök:

  • Ta med dig en bild eller skiss av ditt önskade motiv. Om du inte har något färdigt kan vi hjälpa dig att ta fram en design.
  • Drop in tattoo tiderna är avsedda för mindre tatueringar som tar max 2 timmar att utföra.

Kontakta oss för din drop in tattoo redan nu

Tel:  076-024 71 73

Adress: Myntgatan 28

Öppettider: Kl. 12:00–18:00 Vardagar

Klicka på knappen för att hitta till oss!

Om Eu regleringen av färgerna som vi använder på dig.

Inom tatueringsbranschen är EU:s reglering för färger synnerligen strikta. Detta säkerställer att alla färger som används av professionella tatuerare i EU, inklusive här på Tattoo Studio, garanterat är av högsta kvalitet.

Från och med 2022 gäller nya EU-direktiv (REACH) för tatueringsfärger. Dom nya direktiven syftar till att ytterligare förbättra säkerheten för konsumenter, och dom minska risken för allergiska reaktioner och även andra negativa effekter.

Tattoo Studio följer naturligtvis dessa nya direktiv. Vi är måna om att erbjuda våra kunder en trygg och säker tatueringupplevelse. Vi använder enbart säkra färger som uppfyller de nya kraven.

Detta innebär att du alltid kan känna dig trygg med den tatueringen du gör hos oss, och att den är utförd med säkra och högkvalitativa färger.

Några av varumärkena som våra konstnärer använder här på studion inkluderar Eternal Ink, Kuro Sumi, World Famous Tattoo Ink och Panthera Ink. Självklart har vi omfattande dokumentation för alla färger som vi applicerar på dig.

Vi tillhandahåller denna dokumentationen på våra färger till dig som är kund. Vilket är självklart för oss efter som att vi har utfört din tatuering här på studion. är något vi har gjort sedan tidigare. Enligt de svenska reglerna för tatueringsfärger har yrkesutövare haft skyldigheten att skriftligen informera kunden om de färger som används sedan den 1 februari 2013.

Vi på Crazy Colour Tattoo uppskattar din kropp och vi följer alla krav från svenska myndigheter och Europarådet.

Jonas Söderberg samt Micael Andersson är två separata företagare, dom delar endast lokal.

Om du har frågor och svar eller vill veta mer om oss så tveka inte att kontakta oss.

Tatuerare i Göteborg
Rulla till toppen