TATUERINGAR GÖTEBORG

 Jonas har arbetat med tatuering sedan 1997,

 men han öppnade Crazy Colour Tattoo år 2000.

Japanska tatueringar i Göteborg, på Crazy Colour Tattoo av en skicklig tatuerare

TATUERINGAR I JONAS GALLERI

 

Vår tatuerare, Jonas, är prisbelönad för sina tatueringar och har en omfattande erfarenhet inom tatueringskonsten. Dessutom har han varit verksam på samma adress i över 20 år. Inte bara det, hans dedikation till sitt yrke har gjort honom till en respekterad tatuerare i Göteborg. Här hos honom kan du göra alla möjliga tänkbara stilar på din kropp.

Du kan göra allt från gråskala till färgsprakande tattoo motiv, dessutom så har du möjlighet att skapa stora och små bilder. I galleriet kan du inspireras av både ett brett urval av den tidigare tattoo konsten som är skapade av Jonas här på studion.

Oavsett om du söker efter traditionella mönster eller en modernare tatuering som är helt unik, så finns det garanterat något för alla smaker i den breda samlingen när du scrollar ner på sidan.

      Du kan även följa Jonas på instagram

           vinster

1. Jonas / Tattoo Expo 2004 – Best Japanese Gbg.


2. Jonas / Tattoo Expo 2005 – best back Gbg.


3. Jonas / Tattoo Expo 2007 – Best Japanese Värmland.


4. Jonas / Tattoo Expo 2009 – Best of the day friday Gbg.


5. Jonas / Tattoo Expo 2011 – second price small one Gbg.


6. Jonas / Tattoo Expo 2011 – first price Best Japanese Gbg.


7. Jonas / Tattoo Expo2011 – second price Best Japanese Gbg.


8. Jonas / Nordic ink 2014 – second price Best Oriental Fredrikshamn.

Boka en tid hos Jonas idag och förverkliga din drömtatuering!

tatueringar

Gör inte enbart japanska tatueringar

Jonas är inte begränsad till att enbart skapa japanska tatueringar, något som en del kanske tror. Han är en mångsidig tatuerare som behärskar en rad olika tatueringsstilar med en imponerande skicklighet. Med konstnärliga kompetenser som sträcker sig över ett brett spektrum, han tar sig an olika designutmaningar med en enastående framgång.

Tatuerare skapar unika bilder

Oavsett om det handlar om realistiska motiv, abstrakta mönster eller en traditionella tatueringar. Då står Jonas redo att skapa en unik och personlig tatuering som fullt ut motsvarar dina önskemål. Hans förmåga att hantera olika stilar är verkligen imponerande och gör honom till en eftertraktad tatuerare, för dem som söker mångsidighet och skicklighet i sitt val av kroppsdekoration.  Jonas är även medlem i SRT Sveriges Registrerade Tatuerare

Japanska tatueringar Göteborg

Jonas mentor och goda vän ifrån Japan heter Shin Ryu. Han var extremt noggrann när han förde vidare sin kunskap om japanska tatueringar till honom. Dessutom fick Jonas lära sig hur man sticker in tatueringarna för hand med precision. Vidare innebär detta att man gör det utan någon maskin. Utöver detta har Shin – Ryu även lärt honom hur han ska tillverka sina egna nålar för de olika teknikerna inom japansk Tebori tatuering. Jonas är ensam om att utföra dessa klassiska japanska tatueringar i Göteborg.

Shin – Ryu har dessutom lärt Jonas det extremt stora och omfattande regelverket inom det japanska bildspråket. Inte nog med det, så föredrar Jonas att arbeta på fri hand när det kommer till japanska tatueringar. Därför blir din blivande tatuering helt unik och inte en blek kopia av någon annans verk. Genom att välja denna metod strävar han efter att skapa konstverk som inte bara är visuellt imponerande utan också bär på en personlig och djupare innebörd.

Hjälp att teckna tatueringar

Med sin expertis och passion för konsten guidar han dig genom processen. Jonas utforskar dina idéer tillsammans med dig. Dessa viktiga stegen gör han för att säkerställa att varje detalj är omsorgsfullt övervägd. Om du vill så kan Jonas hjälpa dig att teckna upp ett tattoo motiv speciellt för dig, antingen utifrån dina referenser och tankar eller så tecknar han efter sina egna idéer. Är du är nyfiken och vill besöka tatueringsstudion så är du välkommen in till oss. Här kan du se Jonas arbeta och samtidigt titta i studions alla pärmar för att få idéer.

Om du undrar över din skötsel så kan du klicka på skötselråd uppe i menyn.

Black & grey

Japanska motiv

Färg

Blandat

OLd school

ORNAMENT

REALISTIC

TEXT

KONST

Rulla till toppen