Menu

Om oss

Crazy Colour Tattoo är en tatueringsstudio i Göteborg och är den äldsta tattoo studion på Hisingen. Vi öppnade år 2000 på vår nuvarande addressen. Vi har även arbetat på en hel del Tattoo mässor och vunnit ett flertal tatuerings tävlingar igenom åren.

Tattoo Expo 2004 – Best Japanese Gbg.
Tattoo Expo 2005 – best back Gbg.
Tattoo Expo 2007 – Best Japanese Wermland.
Tattoo Expo 2009 – Best of the day friday Gbg.
Tattoo Expo 2009 – Second price Best realistic Gbg.
Tattoo Expo 2011 – second price small one Gbg.
Tattoo Expo 2011 – first price Best Japanese Gbg.
Tattoo Expo2011 – second price Best Japanese Gbg.
Nordic ink 2014 – second price Best Oriental Fredrikshamn.

Även om vi på våran tattoo studio i Göteborg har mängder av bilder att välja mellan. Du kan ta med en egen bild när du kommer till oss så tecknar vi fram din bild tillsammans. så att det blir just den tatueringen som du önskar. Men detta sker självklart först då vi har tagit del av ditt referensmaterial. Det kan vara en ide kanske ifrån en bok eller en tidning, det kan även vara bilder ifrån internet. Alla bilder bör givetvis vara av högsta möjliga bildkvalitet.

Läs mer om oss här

Sterilt arbete på våran tatueringsstudio.

Här är vi självklart besiktigad av hälsovårdsnämnden. Vi arbetar strikt efter Sveriges Registrerade Tatuerare‘s riktlinjer. Alla behandlingar sker under sterila förhållanden av våra utbildade tatuerare Mike och Jonas. Vi har många års erfarenhet av tatueringar. Vi vill att du skall kunna få din efterlängtade tatuering utan riskerna att få livshotande virussjukdomar så som HIV och Hepatit C på köpet. Inget annat är acceptabelt på våran tatueringsstudio. Ett medlemskap i S.R.T. innebär att man tillämpar specifika arbetsmetoder vad det gäller bland annat hygien, smittskydd, sterilisering m.m. En duktig yrkesman respekterar sig själv, sin konst och framför allt sina kunder.

Läs mer om vad vi gör här

Crazy Colour Tattoo
Myntgatan 28
417 02 GÖTEBORG
E-post:  crazycolourtattoo161@hotmail.com OBS! Inga prisförfrågningar per E-Post.
Telefon: 031- 232208


Testimonials