Menu

Tattoo studio

Letar du efter en riktigt bra Tattoo studio i Göteborg eller en duktig tatuerare, då har du kommit helt rätt. Vi har en förkärlek för japanska tatueringar. Jonas har varit i Japan vid ett flertal tillfällen och tagit del av den japanska kulturen. Jonas vill även passa på att tacka sin mentor, och goda vän Shin- ryu ifrån Ryu Family i Japan. För all kunskap om det japanska bildspråket samt symboliken i bilderna. Han har även besökt oss en hel del och lärt Jonas att Tatuera för hand vars namn är Tebori på japanska. Men självklart gör vi alla slags tatueringar här så som Tribaler och Black & Grey  Realistic och Old School även New school .Givetvis tatuerar vi i mängder av flera stilar än dom vi just nämnt här. Det absolut bästa tycker vi, är att fritt få arbeta fram ett motiv utifrån en idé som en kund har om en tatuering om man ska gadda sig.

Alla behandlingar sker under sterila förhållanden med engångsnålar som kasseras efter utfört arbete. Instrumenten rengörs både i ultraljudsrengöring  och autoklav. Alla tattoo artister på våran Tattoo studio är välutbildade och vi har en 18-årsgräns för att få en utförd tatuering.

Våra tatuerare i Göteborg

Vi som arbetar här på Crazy Colour Tattoo heter Jonas och Mike vi har även gäst tatuerare här då och då . Vi är stolta och duktiga tatuerare som respekterar oss själva, vår konst och framför allt våra kunder. Våra tatuerings artister ger dig tips & rådgivning när du ska välja mellan tusentals färdiga motiv i färg eller grå skala. Varför inte be någon av våra tatuerare att skissa upp din drömtatuering just åt dig? Ingenting är omöjligt på våran tattoo studio.

Crazy Colour Tattoo
Myntgatan 28
417 02 GÖTEBORG
E-post: crazycolourtattoo161@hotmail.com OBS! Inga prisförfrågningar per e-post.
Telefon: 031- 232208