Menu

Våran Tattoo studio i Göteborg.

Här på våran Tattoo studio i Göteborg hjälper dig att hitta massor av inspiration. och med mängder av tatueringar inom Japanska tatueringar. Tribaler och Realistiska motiv eller kanske New School eller Old School tatueringar. Med mängder av olika stilar ifrån olika delar av världen. Här kan du låta dig inspireras av de tidigare tatueringarna som vi har gjort här på studion.

Våra tatuerare på Hisingen gör även cover ups. Eller kanske enbart fixa till den. Eller så går du redan i tankarna att skaffa en snygg tatuering. Du kanske redan har en eller flera tatueringar? även om det är en stor eller en liten Tattoo så är du självklart välkommen in till oss ändå.

Om du har svårt att bestämma dig för vilken tatuering du vill ha så är det inga problem. Här hos oss hittar du många olika bilder och mönster. Vi kan även rita upp just din bild från grunden utifrån dina önskemål. Men först då vi har tagit del av ditt referensmaterial. Det kan vara en ide` kanske ifrån en bok eller en tidning, det kan även vara bilder ifrån internet. Alla bilder bör givetvis vara av högsta möjliga bildkvalitet.

Lagar och regler för tatuerare

 

Vi som arbetar här på våran Tattoo studio i Göteborg heter Mike och Jonas och här utför vi inga tatueringar på personer som är under 18 år, inte ens med målsmans sällskap. För att säkerställa våran kvalitet avsäger vi oss arbeten på alkoholpåverkade och drogpåverkade personer. Vår studio är besiktigad av hälsovårdsnämden och vi arbetar strikt enligt SRT’s riktlinjer och arbetsmetoder. En tatuerares verksamhet regleras i Sverige av bland annat smittskyddslagen. Välkommen in till oss på Crazy Colour Tattoo i Hisingen.

Crazy Colour Tattoo
Myntgatan 28
417 02 GÖTEBORG
E-post: crazycolourtattoo161@hotmail.com OBS! Inga prisförfrågningar per E-Post.
Telefon: 031- 232208